5 kleine keukenapparatuur voor uw nieuwe huis

in Nieuws
Verhuizen naar een nieuw huis kan een ontmoedigend proces zijn en het kan even duren om erachter te komen wat je hebt en wat je nodig hebt. Sommige mensen richten zich op coole keukengadgets die niet veel zullen worden gebruikt, zoals elektrische blikopeners en een eiermaker. Maar een handmatige blikopener werkt prima en je kunt eieren koken in een pan met kokend water. In dit artikel bekijken we vijf kleine keukenapparatuur die je dagelijks leven zal verbeteren.

1. Staafmixer
Dit is een kleinere staafmixer die je gemakkelijk door het huis of buitenshuis kunt verplaatsen als je dat wilt. Het heeft een lang handvat met een scherp mes aan het zakelijke uiteinde dat gedeeltelijk is afgedekt voor uw bescherming. Het mes kan worden verwijderd voor reiniging en de gedeeltelijke afdekking zal de meeste voedselspatten voorkomen. Wanneer je groenten of bouillon op het fornuis kookt, doe je gewoon de staafmixer in de pan en pureer je het om de perfecte soep te maken. Dit is een geweldig klein apparaat om ook je favoriete sauzen mee te maken.

2. Koffiemolen
Als je geen koffie drinkt, kun je dit kleine apparaat overslaan, maar voor velen van ons zou het moeilijk zijn om de dag te beginnen zonder onze morning Joe. Hele koffiebonen kopen en ze thuis malen is een geweldige manier om de meeste smaak en aroma uit je koffie te halen. Elke ochtend een verse maling zorgt ervoor dat je nooit meer oploskoffie drinkt. Zelfs een duurdere koffiemolen is betaalbaar en betrouwbaar, waardoor de aankoop een fluitje van een cent is.

3. Een slowcooker
De technologie die wordt gebruikt in de crock-pot en andere soorten slowcookers is de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd. Veel mensen waren terughoudend om deze apparaten te gebruiken, maar als je er een gaat gebruiken, vraag je je af hoe je ooit zonder hebt gekund. De recepten vereisen een beetje voorbereiding vooraf en ze kunnen een beetje ingewikkeld zijn. Maar als je de slowcooker eenmaal hebt ingesteld, kun je hem aanzetten en laten staan ​​terwijl je bezig bent met je dag. Bij terugkomst is de maaltijd na een korte opwarmfase warm en klaar om te eten. Deze apparaten verbruiken zeer weinig stroom en het langzame kookproces behoudt de gezondheid en smaak van het voedsel.

4. Handhakker
Laten we eerlijk zijn, de meesten van ons missen de indrukwekkende mesvaardigheden die chef-koks gebruiken bij onze favoriete kookprogramma's. Oefening en een scherp mes helpen, maar hoe krijg je ondertussen de fijne karbonades die je nodig hebt voor je groenten? Dit is een klusje voor een handhakker die snel uien fijn kan hakken en knoflook fijn kan hakken. Wanneer groenten zoals wortelen en uien op een uniforme manier worden gesneden, zijn ze gemakkelijker te verwerken in een recept en worden de kooktijden verkort. Er zijn veel handchoppers op de markt en ze variëren enorm in kwaliteit, dus het is belangrijk om wat onderzoek te doen en recensies te lezen.

5. Keukenmachine
Veel moderne keukenmachines zijn echt multifunctionele machines die kunnen dienen als broodbakmachine en een breed scala aan taken kunnen uitvoeren. Als je je eigen deeg, sauzen, dressings en nootjes wilt maken, zit je met dit apparaat niet verkeerd. Het beste van een goed model is dat het modulair van aard is en dat je niet elke functie in één keer hoeft te leren. Als je een goed model krijgt, komt het meestal met een receptenboek en enkele tips en trucs om aan de slag te gaan.